2021-06-28
新開嘅馬戲團主題餐廳,環境好靚好新。7點半去到已經全餐廳都滿曬人,好彩有訂位😄Menu好多唔同野食,前菜我揀咗芝士焗大啡菇,入面饟咗田螺,煙肉,洋蔥。調味啱啱好,亦都好惹味。我好鍾意佢加咗田螺,好有口感,係一個新嘅嘗試。今次我選咗香煎原條龍利,配檸檬牛油汁。條魚煎得香口,而且又鎖得住肉汁,唔會好乾。檸檬牛油汁好夾個魚,因為汁係另上,所以份量自己想落幾多就幾多。飲品叫咗Passion fruit Lime Soda,好岩夏日飲!非常fresh,用料亦好足料,真係有粒粒熱情果。亦都叫咗Fresh Strawberry Beetroot Smoothie,好清甜好飲,無諗過士多啤梨同紅菜頭可以咁夾!甜品叫咗個梳孚里奄列,需時30分鐘,所以食到咁上下就要叫!超級大份又好食,2個人share岩岩好! 蛋香味好足!依家餐廳仲做緊promotion,like 社交平台 page可以免費有杯Dirty Purple Yam Latte! 超正啊!
芝士焗大啡菇
芝士焗大啡菇