2023-02-03 1107 浏览
.次次行去会展站都觉得依间好有feel 想试 系boxing day试左😂😂.Classic Steak Fries $355Lobster Risotto $355Waffle Bomb Alaska $150.牛扒当日嗌左medium well 虽然我唔钟意太生 但medium应该会再好食啲 略续有几旧比较硬薯条无咩味 自行落少少盐会好啲.龙虾意大利饭 事关无工具开龙虾 所以食得少少肉 饭料味似蕃茄多过龙虾汁 不过不失🦞.至于个甜品 出面层cream烧焦左之后 意外地唔太甜几好食 窝夫中间有朱古力同云呢拿雪糕 不过窝夫唔好食 咬口同味道都唔好食 有啲失望佢地用既云呢拿雪糕系有云呢拿籽 依个几好👍🏻.餐厅每个星期一至日都有当日menu 好似星期一系任食青口不过同朋友都对青口无太大兴趣 所以散嗌就算
Classic Steak Fries $355
Lobster Risotto $355