有2间组长既其实, 我头以为一样既,但后尾先发现,原来cwb呢间多好多野食下!唔知系时间过左改左定咩, 多左个极上既纸,angus既牛柳, 煮得好野味, 主要系落左d汁, 食落去比较重味,口感约7成熟左右, 我觉得全店最好食系呢样@@寿喜锅汤底比较似日本风d ,姐系更咸, 一般如果想岩香港口味会淡返小小, 因为日本人比香港人更中意食咸味. 寿喜锅主要系汤底比较正, 其他料系正常.sushi, 牛系正既, 口感好味, 一向呢d半生熟既牛口感好都弹牙+好软, 好多人都中意食呢到既芝士蟹柳唔错, 个芝士味容左入去, 味道中和左之后带小小甜既cheese咁,几好食.呢到热饮有我中意既柚子密~ 热饮healthy, 记得唔好只系拎冻野饮.串烧黎讲, 烧既水准不错的, 但我觉得差咁d调味粉, 串烧都系要点d粉 or 有d 沙爹酱先好食.刺身黎讲, 呢到算系新鲜, 都系主打之一, 绝对可以一试的!食到会有小小鲜甜既味道既~ 刺新最紧要新鲜处理先会好味.整体价钱正常 , 比较mk店我更喜欢呢到~选择都比较多!
唔知系时间过左改左定咩, 多左个极上既纸,

口感约7成熟左右, 我觉得全店最好食系呢样@@
几好食.

串烧黎讲, 烧既水准不错的, 但我觉得差咁d调味粉,
串烧都系要点d粉 or 有d 沙爹酱先好食.
食到会有小小鲜甜既味道既~ 刺新最紧要新鲜处理先会好味.

整体价钱正常 , 比较mk店我更喜欢呢到~
选择都比较多!