2016-05-17
食咁多次cafe,第一次食到咁難食嘅cafe。主食:全台17個人,叫左set 。食物數量少已經算。3個主食,意粉、通粉同飯全部都係青豆 紅蘿蔔、corn同罐頭菇,純粹係加埋d汁撈埋就算鬼數,味道可想而知。小食:味道好少少、數量都叫正常。不過d咖哩角可以咁形容:似咖哩角嘅炸嘢雖然話係炸嘢,但d油仲多過十年唔洗面嘅面油。飲品:十分高級!!分子飲品!一飲就知係搵d唔知咩粉定溝左嘅嘢。一大陣膠味!!以分子飲品黎形容真係不為過。態度:十分惡劣!新人因為唔太熟,所以有禮貌。但一個明顯係熟d嘅,態度差到一個極點。(我地放左盒boardgame係另一張sofa度,然後佢帶左另一group人入黎,啞左咁,淨係用佢個眼神就想話比人聽叫人拎走盒嘢,戈個眼神嘅囂張程度真係非筆墨能形容。)落order只戈叫1個group嘅set 或者全部人分開叫dinner set。 但要知道,唔係個個人都想食佢group set嘅嘢食。全台人食完,同無食無分別,連平時細食嘅女仔都係咁覺。用埋d紙杯紙碟,毫無環保意識!而且d嘢食因為用埋d膠叉,係咁跌,仲食到d咩?d嘢食上嘅速度同時間完全隨心,鐘意就耐唔耐黎1個。我由佢黎完d主
主食:
全台17個人,叫左set 。食物數量少已經算。
小食:
味道好少少、數量都叫正常。
不過d咖哩角可以咁形容:似咖哩角嘅炸嘢
雖然話係炸嘢,但d油仲多過十年唔洗面嘅面油。
飲品:
十分高級!!分子飲品!
一飲就知係搵d唔知咩粉定溝左嘅嘢。
一大陣膠味!!以分子飲品黎形容真係不為過。
態度:
十分惡劣!新人因為唔太熟,所以有禮貌。
但一個明顯係熟d嘅,態度差到一個極點。
全台人食完,同無食無分別,連平時細食嘅女仔都係咁覺。
d嘢食上嘅速度同時間完全隨心,鐘意就耐唔耐黎1個。我由佢黎完d主食我開始打呢篇食評,當我打完呢篇文戈陣,佢d雞翼仲未黎!?
仲要價錢係$128每1個人!