2023-01-30 1065 浏览
今日老细请食饭,拣咗呢间Frites,话要我地试下地道嘅比利时菜。青口嘅份量多,嫩滑弹牙,味道都唔错,最令人回味嘅系个青口汁好creamy!酱汁是蛋黄酱,蕃茄、蒜蓉、洋葱、忌廉、小葱,很丰富,味道很 rich,好好味!忍不住攞埋黎点面包食。面包烤得外脆内软,值得一试。而伴碟则是粗身薯条配地道食法蛋黄酱,薯条炸得金黄色,香脆无比。龙虾意大利饭,啖啖都食到又新鲜又弹牙嘅海鲜,龙虾钳特别鲜,有丰富海水味,食材高级,值回票价! 意大利饭用咗油渍蕃茄、白酒同新鲜香草,颜色鲜艳,大厨再将饭重组砌番龙虾造型,卖相好精致!牛扒都好唔错,好大块而生熟度又煮得岩岩好,扒身厚身,新鲜多汁,牛脂味好重,肉质爽口弹牙!甜品系brownie 上面有d vanilla ice cream brownie,唔会太甜几好食🤤仲有苹果批,店员推荐,面头有呍厘拿雪糕同埋热忌廉,苹果索哂苹果酒味好香好淋,底层有薄薄嘅饼皮,都好香滑,正!

用餐时段