2010-03-18
因名氣而去試試,先講裝修,店外都幾特別,但係店內就麻麻喇,由其係兩邊牆身都"釣"住D簽名相,一D都唔靚,感覺仲好求其添.仲有中間D枱太窄,如果真係坐哂人既話會好唔舒服,擺哂成個SET上枱都無哂位 食物種類唔多,都係澳洲牛奶公司食既野囉,不過呢間就標榜用北海道3.6牛乳去整~~我同老公都係叫左一樣既野:叉燒通粉~~~份量都算多,通粉做得比澳洲牛奶公司好,因為"澳洲" 既通粉浸得太耐,脹哂唔好食,但係呢間仲有D咬口多士+炒旦~~~兩塊厚多士,黎到都幾熱,又牛油, 正!炒旦個樣OK,不過食落就真係唔夠"澳洲"黎喇,唔夠人地滑熱奶茶~~~茶唔夠香,唔夠滑,茶唔夠"杰",好似HOTEL 既奶茶咁淡淡地$28一個常餐都OK既,雖然全部都係後生仔,但係服務態度都幾好,如果係附近既話都會有機會再食既,不過就唔會介紹比人食喇!