已經去過幾次,每次都係同媽媽去,每次都係食上海粗炒,因為我至細都好鐘意食,也食過好多間,這間都可以說不錯,但價錢真係好貴($89)加一之後差不多($100),如果只係普通一個炒麵買到那麼貴,我覺得唔值, 因為裡面沒有好貴材料, 至於其它食物,都還可以,媽媽喜歡食担担麵,但有一次要等咗45分鐘,待應說因為很多人叫,師傅要現在手打麵,所以耐咗, 點解唔可以先同客講聲,要等咁耐也要問一吓才通知客人, 這個服務真係唔得, 如果我係一個待應,一定唔會發生這個問題,香港待應真係唔得,請人都要揀D有禮貌之餘也要有心對待客人!另外有次食小籠包,裡面有骨,如果小朋友食咗,唔小心會整損條舌,條骨好似一粒米再大D,又尖,我都未試過,真係第一次發生這個現像, 真係誇張!整體上都可以,水準唔差,只係價錢問題,我也會帶朋友去試!
, 真係誇張!

整體上都可以,水準唔差,只係價錢問題,我也會帶朋友去試!
午餐