2019-05-15 954 浏览
爸爸钟意中菜,我地想食非中菜,小朋友就钟意食得意野,于是就拣左间近近地既唐宫小聚。间野都未食,等lift等到嬲,啲人唔排队,无秩序,入唔到,我自己行楼梯。希望餐厅可以同管理公司倾下。👍沙姜猪手我无机会食,佢地无啦啦食晒,所以我相信好好食👍皮蛋豆腐卖相吸引,豆腐滑,配以麻酱🤔 前菜蕃茄仔酸得黎唔醒胃,有啲酒味怪怪地👍椰子炖鸡汤超清甜,应该用椰青炖,不过肉太硬,食唔到👌乳鸽味道普通,胜在抵食👌荷叶饭普通,饭味ok但无荷叶味👍紫薯猪猪小朋友见到劲开心,味道其实系次要👍淮山炒秋葵呢个组合本身系无得顶,但系都系我妈咪炒得好食啲,而且卖相唔吸引。👍扮差烧既牛肉劲好食啰~ 肉淋、汁正👍火烧牛腩佢都几辛辣下,小朋友见到烧紧好开心,但佢地食唔到😅炸蚝饼好油,食唔到蚝味👍葱饼劲香葱咪,超正🤔服务麻麻呢啲餐厅应该好好服侍,都唔够人,叫唔到人。成抬碟都无话收走啲。原本我同妈咪准备影相,哥哥叫佢黎买单,佢又走黎我同妈咪中间阻住,无啦啦去收碟。心谂,都放左成晚,唔争在啦,都买单啦。点知佢一个唔觉意将𩠌菜汁倒落我同妈咪对脚到,成裤都系,无晒mood。之后都无影相。。。

👍沙姜猪手
我无机会食,佢地无啦啦食晒,所以我相信好好食

👍皮蛋豆腐
卖相吸引,豆腐滑,配以麻酱

🤔 前菜蕃茄仔
酸得黎唔醒胃,有啲酒味怪怪地

👍椰子炖鸡汤
超清甜,应该用椰青炖,不过肉太硬,食唔到

👌乳鸽
味道普通,胜在抵食

👌荷叶饭
普通,饭味ok但无荷叶味

👍紫薯猪猪
小朋友见到劲开心,味道其实系次要

👍淮山炒秋葵

👍扮差烧既牛肉
劲好食啰~ 肉淋、汁正

👍火烧牛腩
佢都几辛辣下,小朋友见到烧紧好开心,但佢地食唔到

😅炸蚝饼
好油,食唔到蚝味

👍葱饼
劲香葱咪,超正

🤔服务麻麻
原本我同妈咪准备影相,哥哥叫佢黎买单,佢又走黎我同妈咪中间阻住[个下系好odd既],无啦啦去收碟。心谂,都放左成晚,唔争在啦,都买单啦。点知佢一个唔觉意将𩠌菜汁倒落我同妈咪对脚到,成裤都系,无晒mood。之后都无影相。。。
皮蛋豆腐
椰子炖鸡