2019-05-11 4224 浏览
又到自助餐系列,今次再一次光顾依间,打去好多酒店问,竟然依间同三,四星酒店价钱,用左恒生信用卡做咗折扣之后,大约三百几蚊一个人,好抵食12点去到已经人潮拥拥,好彩佢依度摆嘢食嘅地方比起其他酒店大,所以就算好多人嘅话都唔使太过排队或者排好耐。今日竟然仲有长脚蟹同埋大虾青口等,唔少得同之前一样佢都有个铁板烧部,整烧牛肉粟米等等亦都有即整意大利粉部门,印度野啦,有个即煮嘅粉面档中菜部同埋有啲串烧既部门,可能预左会多人嘅关系啲串烧一早就整好左所以冻冻地嘅,不过个烧牛肉整得好好食,好林好有肉汁,其他食物就中规中矩冇咩特别。不过值得赞嘅系就算咁多人都好啲厨师都好有礼貌甜品部门同之前一样,10几样甜品入面有一大半都系麻麻哋好食,个人认为最好食系个朱古力蛋糕同埋芝士蛋糕,其他都系一般,就算有啲即整嘅疏乎厘,同埋红豆饼,个人认为都系麻麻地好食,可能人比较多嘅关系,疏附厘掌握个时间麻麻哋。不过依个价钱我个人认为唔可以要求做到其他日本餐厅咁好食所以合格啦不过有一点要提醒,由于每一杯都会跟个餐饮,我哋叫咗三个热柠茶,有两杯饮咗一两啖,就见到个杯入面好污糟有啲上手饮咖啡剩低嘅奶渍希望依一点酒店会改善下,因为三杯

不过值得赞嘅系就算咁多人都好啲厨师都好有礼貌

所以合格啦

希望依一点酒店会改善下,因为三杯中两杯,证明啲杯都好污糟

总括嚟讲,大节日系依个环境同埋呢个食物质素来讲非常之可以接受