2009-02-10 6 浏览
先幾日同friend去左呢間野度食, 閒日下午去無乜人, 唔洗等位, 幾好雖然無乜人, 不過因為D野係即叫即整, 所以都要等左15 mins la我地兩個人叫左Gang BangPoutine “A”Mozarella CheeseGang Bang: 兩個女仔食一個ok ga la~因為真係好大個, 好足料, D牛肉好多肉汁~~~好正~~~Poutine "A": 好多薯條, 其實價錢同Ireland potato差唔多, 呢度貴幾蚊, 但多好多, 同埋D牛肉汁, 芝士有好多, 好好味~~~Mozarella Cheese: 呢個係我最愛, 所以一定要叫, 好好味, 好脆但個心軟軟地, 熱la la, 好正!我地會再去~~~~因為真係好好味~

我地兩個人叫左
Mozarella Cheese

我地會再去~~~~

因為真係好好味~