2023-08-28 438 浏览
所有嘢都正正常常🤣无特别出色,只可以话以尖沙咀地理位置嚟讲系make sense价格🤣老板好似转过手,而加嘅老板娘讲得一口流利北京腔普通话🤣猪扒担担面$56个担担面正常嘅,味道都够香浓,汤底带住好少嘅花生麻酱味,个面系好食嘅!不过猪扒唔知发生咩事,有啲酸wo,不过朋友觉得无嘢🥹白菜猪肉水饺$54好大只,系屋企包饺子嘅感觉🤣啲皮都好厚,入面多汤汁,啲汁够味够咸…豆沙锅饼$16唔系好搞得掂🤣好油,个饼入面有白色类似麻薯嘅东东,但硬硬哋,好似煮过龙咁款🤣完全唔知咩嚟🤣总括嚟讲,可能我唔好彩,真系好饿好饿无嘢食先好入去🤣唯一卖点,啲嘢食平又勉强放得入口🤣唔会推介。PS题外话:个老板娘好笑,有个客落单叫住1个面/定唔知馅饼先,个老板娘暗地里话「嚟呢度净系食个面/饼」好真性情🤣
猪扒担担面

猪扒担担面$56