2020-02-08 725 浏览
系熟食中心上面,舖面唔大,不过系门外都放左几张圆枱,好似大排档甘。所有员工都系泰国人,听到佢地倾计都系用泰文。餐牌有啲污糟,价钱唔贵,上菜都几快。生菜包,一碟肉碎,生菜就用个胶桶仔装住上。份量好足,肉碎咬落仲有汁,都几辣,不过就唔似大陆野个种辣,唔谂卫生问题既话都几好食既。酸辣猪颈肉沙律,好辣!无咩菜,净系好多洋葱几条芹菜同2粒蕃茄,不过肉都几多既,但啲菜就唔系几岩我食,同埋辣到我食唔到。泰式炒金边粉,有一只大虾系上面,卖相几吸引,完全唔辣,仲有少少甜,食落唔油腻,只虾都几鲜几爽口,不过除左只虾其实就无肉,净系蛋炒金边粉甘,但都几好食。另外仲可以叫即烧既烧烤,都几正。2个人三样野又饮椰青先二百几,唔算贵。

另外仲可以叫即烧既烧烤,都几正。
2个人三样野又饮椰青先二百几,唔算贵。