2022-05-27 20 浏览
冬天一定要食啲熱辣辣同埋暖笠笠既食物 上網見到人哋推介呢間川菜館 鍾意食辣嘅我點可以錯過呢😋佢哋除咗有酸菜魚之外 仲有好多麻辣嘅小食可以試 今日就比其他小菜嘅款式吸引咗🥰我哋叫咗個水煮牛肩肉、火爆魷魚鬚、紅糖糍粑同炸饅頭😆先講下佢個炸饅頭先 真係好有霸氣啊 一首小船上邊 有乾冰營造煙霧效果 真係好型 不過要快啲打卡 如果唔係啲乾冰就溶晒 饅頭炸到熱辣辣好脆 仲有四款醬可以點 我比較鍾意加煉奶 甜甜地好好味; 牛肩肉味道都唔錯 我哋雖然叫咗小辣 但係都唔少嘢㗎 牛肩肉好入味 充滿麻辣香 再加埋芝麻 真係好邪惡!; 除此之外火爆魷魚都炒到好彈牙好惹味 真係好有鑊氣 下次一定要再同男朋友過嚟😋食過返尋味!

下次一定要再同男朋友過嚟😋食過返尋味!