2019-12-16 505 浏览
早前同同學Gathering,去左佐敦既一間韓式餐廳,今晚我地選擇坐入面,地方唔太大,大約有10張枱左右,入到嚟好有韓國feel, 因為四邊墻都貼晒韓星海報, 侍應生都係講韓文或者英文😂😂, 當然唔少得播緊韓國歌啦🤩, 坐低我哋第一時間叫返啲珍露燒酒飲先🍶, 聽個名好似好勁呢😉 原味我真係飲唔到 😜不過佢出咗好多款唔同嘅味道.今次我哋叫咗桃味甜甜地啱最女士飲, 不過都要小心啲因為酒精度數有17.6%, 飲下飲下真係唔覺😯( 我哋唔小心飲咗7支😮)同學未到齊叫d小食先😋, 呢個煎餃子 個人認為必食,因為啲皮好薄入面餡料都好豐富 ,加埋個特製醬汁味道好夾。鐵板洋蔥牛仔骨, 我哋叫咗兩次因為真係幾好食😋有牛味,仲有甜甜地嘅蜜糖醬汁喺面 蜜糖燒豬手 呢個份量超勁我哋四個人都食唔曬 啲皮先得好煙韌唔會太乾豬手入面仲有好多肉汁🤩星星炸雞,一定要試啦,不過有少少失望, 因為啲皮 同埋炸粉有啲黐牙, 同埋雞肉有少少乾,有代改善😉

( 我哋唔小心飲咗7支😮)

2019-11-29