2021-08-09 74 浏览
上次谂住试 好可惜无开门今次行过 见到有开 嗱嗱临入左去睇下有无位可能时间关系 唔洗等位 实在太好👍🏼入到去 第一样留意到既系重重既油烟味d冷气开到白烟吹哂岀黎都搞唔掂阵味不过无关系 至谨要睇下好唔好食佢有提供下午茶餐牌 但第一次食当然要试下佢既石烧所以冇拣到佢下午茶餐叫左个特选牛肉定食 第一次食所以拣咗佢最普通嘅牛肉先但手多多系电话QR code 落单时加配左味增汤同前菜😹本身都无发现 但staff见到都会好心再问多次系咪真系要两set👍🏼 细心加分第一样上枱既 系粉红比坚尼(白桃西柚)电话度系冇得拣小冰少甜𠮶啲嘅但系佢原味都绝对唔会好甜 冰量亦都啱啱好仲要好多西柚添 下次一定会继续叫依杯👍🏼先讲佢个前菜 前菜系酸瓜 未必个个钟意食但系我觉得佢唔会太酸 又几开胃面豉汤方面嘅配料都唔少 亦都好够热就算我开咗盖好耐 一路烧一路食其他嘢佢都唔会完全冻哂饭方面就加咗$10要一只流心蛋 同另外$10由白饭转咗做味素饭 基本上 我系好少用流心蛋嚟捞饭 因为会有浸腥味 但今次见枱面介绍 所以就试一试 流心蛋完全冇腥味 但系蛋味十足 加埋味素 基本上成碗饭系可以斋食😋牛肉既分量都绝对唔少 亦都唔使话
上次谂住试 好可惜无开门
所以冇拣到佢下午茶餐

叫左个特选牛肉定食
第一次食所以拣咗佢最普通嘅牛肉先
但手多多系电话QR code 落单时加配左味增汤同前菜😹

粉红比坚尼(白桃西柚)

第一样上枱既 系粉红比坚尼(白桃西柚)
电话度系冇得拣小冰少甜𠮶啲嘅

我自己餐既价钱连埋加一 都系142.9
咁嘅份量 咁嘅质素
我觉得算十分抵

2021-07-31
$142.9 (下午茶)
粉红比坚尼(白桃西柚)
特选牛肉定食
流心蛋味素饭