招聘中
$15,500-$21,500
$16,500-$25,000
$16,500-$25,000
月薪
更多好工 (6)
2017-12-25 605 浏览
平安夜同朋友來到葵芳一齊食午餐,位於葵青劇院旁,好耐之前都試過一次!幾有文青feel😄今次再試下睇下係咪一樣好食先羅宋湯配餐包,餐包都幾好食,但羅宋湯太甜,飲完口渴,應該係太多味精💀滑蛋煙三文魚蜜糖多士,朋友推薦食呢一個多士,味道方面都唔錯嘅。蜜糖多士係生命麵包蜜糖味個隻,一模一樣!滑蛋都OK,另外佢有配埋甜甜地嘅沙律醬所以特別好食。夏天的尾巴,係橙同菠蘿嘅水果特飲,甜甜地幾清新蘋果蜜桃鮮打綠茶,每一啖都有好多蘋果肉,好好飲,而且佢又唔會特別甜,好啱我口味🤤呢間餐廳嘅意粉都比較乾身,食到最尾嘅時候係唔會有多餘嘅汁,不過味道方面的確唔錯,蝦亦都爽口。肉醬意粉,一樣都係比較乾身,不過意粉有炒過所以都幾香,肉醬味道都好濃。芝士肉醬薯條,啱啱焗起所以熱辣辣,好好味,上邊有一舊水牛芝士,點極都仲有,肉醬同意粉嗰個醬係一樣既,呢個薯條都幾抵食!另外我哋仲叫咗一個白汁吞拿魚意粉,不過意粉比較膩,食幾啖已經覺得好濟,但味道同份量方面都幾好,所有意粉都好大碟,四個人食三碟都食唔晒!總括而言,呢度環境唔錯,食物選擇都好多,味道都好食,而且份量好多,食午餐嘅話一定會食到好飽好滿足!😄😄

夏天的尾巴,係橙同菠蘿嘅水果特飲,甜甜地幾清新