The Market

2020-10-08 963 浏览
呢排比较安全所以亲未有太多人先book所以book得比较快,今次终于可试到呢间。先睇环境感觉好舒服,疫情关系都见到坐满但有啲枱都隔咗一大张枱。都系拿野食时要带口罩。沙律bar其实每次我都系拿parma ham同芝士试薯仔沙律太吸引都拿来试下,芝士不错,但食左旧应该系羊芝士劲苏差不多等于有只羊🐑系你身边咁苏.但其实应该好野泥既我唔识食姐。Sushi正常新鲜榴连甜品必食记得留肚,我食到7成饱先食甜品发觉唔多掂...试小左好多野海鲜都正常,长脚蟹有小咸但还算合格北京片皮鸭可一试即烧肉眼扒必食,肉质鲜嫩有牛油香唔un椰子鸡汤必饮好香椰子味足料班兰榴连卷必食超香,榴连三文治🥪有位就试啦味其实差唔多但冇班兰咁香,朱古力同其他都好食但我建议你食晒榴连甜品先食其他唔系就好饱下...最后佢地送左个蛋糕🎂小惊喜之前有mark低都几识做加分!下次会再来食其他野因我都仲有好多野未试晒,整体价钱同食物服务都合格以上既!

沙律bar其实每次我都系拿parma ham同芝士试

Sushi正常新鲜

海鲜都正常,长脚蟹有小咸但还算合格

北京片皮鸭可一试

即烧肉眼扒必食,肉质鲜嫩有牛油香唔un

椰子鸡汤必饮好香椰子味足料

2020-10-07