餐厅: 森美餐廳
资讯:

2017-12-07 3079 浏览
森美不再,已经不是以前的森美餐厅赠言五字 : 不去冇损失现在老板娘好有问题,我地见餐牌话焗梳夫里要30分钟,所以同侍应生讲要几时落单,佢话依家写住单先等我地食到一半时再提佢落单,食到一半时得少少饱,问佢可否取消order,佢话问问先,但老板娘叫佢覆话已落左单整紧好快有,但我地食完等左45分钟先到,就嚟左两碗,老板娘仲过来话系2人份咪两碗,仲话依家好少人整㗎啦!好好食㗎!如果系咁不如在餐牌取消算了,不要多说,我自问我整的失败之作比这个还好!$150食呢个咁嘅梳夫里,味道似橙味司胳脱鱼肝油,碗底有水,焗的疏夫里绝对不会这样,似乎是先蒸后焗,好失望。全单$550,一次过,呢世唔会再走!餐厅食物不美味卫生环境绝对差老板娘不太老实森美时代不再未饮过如此差的洋葱汤,好似落左生粉水咁餐牌明明是写著法式砵酒会羊膝和红酒牛尾,但个汁竟然一样色一样味一样料,那为什么餐牌要咁写呢?索性写红汤羊膝红汤牛尾吧!焗梳夫里只写英文for2persons,冇话得两碗啰!未食过等左45分钟都做到咁差的梳夫里,不论味道、质感都不好,肯坐不是由生焗熟的,因碗底有好多水而且疏夫里完全不黏碗,应是先蒸过再焗。
森美不再,已经不是以前的森美餐厅
赠言五字 : 不去冇损失
全单$550,一次过,呢世唔会再走!
餐厅食物不美味
卫生环境绝对差
老板娘不太老实

森美时代不再

未饮过如此差的洋葱汤,好似落左生粉水咁

焗梳夫里只写英文for2persons,冇话得两碗啰!

2017-12-07
用餐时段