2021-10-24 82 浏览
Cafe Paradise喺杏花邨站嘅杏花新城,所以交通非常方便。餐厅用色主要系粉蓝色,环境非常梦幻,有好多打卡位,有旋转木马,仲有我同朋友坐嘅南瓜车,好啱父母带埋小朋友嚟,或者系成班姊妹嚟食下野打下卡,真系少女心都返晒黎啊。餐厅都好阔落,啲位好松动,所以都坐得好舒服。嚟呢度食嘢真系会忍唔住影好多相。我同朋友两个人叫咗一个$218嘅二人餐,已经有汤,沙律,主菜(烟鸭胸茄汁天使面& 6分厚切西冷牛扒配烧汁),甜品同埋餐饮。餐牌仲有好多选择,有pizza,牛扒,意粉饭等等,最平嘅都系几十蚊,可以话系非常之抵食。我见外卖自取仲有九折添。我𠮶晚嘅两位男侍应服务态度都好殷勤,女侍应就着咗鱿鱼游戏嘅绿色套装,好紧贴潮流啊。我食西冷扒,食物质素同价钱成正比,扒好大块,配菜丰富,有薯仔,车厘茄,翠肉瓜,粟米笋,呢个餐几抵食。