2021-11-05 747 浏览
第三次食lagom, 前两次都系黎食dinner, TGIF今次就黎慢活食个lunch😛牛头角分店好大间好宽落,又有大玻璃环境好光猛☀️今次黎嘅menu又唔同左,又有新野试到!👆Lagom Breakfast ($128)呢个all day breakfast整得好精美,配搭丰富又有营养,睇得出有心思啊!煎蛋有两只,一大条粗芝士肠,薯饼,toast仔,一堆菇,salad菜🤭呢个all day breakfast set仲要系送半价野饮🤭呢个set真心推介👆Spaghetti in Creamy Porcini mushrooms Sauce with Parma Ham ($98)呢个汁喺出面啲餐厅比较少食到,配落意粉到觉得唔会令到个意粉变到好漏,加埋啲咸咸香香parma ham,好开胃👍另外好钟意佢捞埋啲芦笋,口感更加丰富Earl Grey Basque Burnt Cheese Cake ($35)Lunch menu宁舍多特价野,呢个cake都半价左,无可能唔嗌黎试😂茶味同芝士味好平均唔会其中一只味太抢。lunch黎食真系高性价比,呢个cake我地比满分👍👍👍野饮选择有好多好似系多
今次黎嘅menu又唔同左,又有新野试到!

👆Lagom Breakfast ($128)

野饮选择有好多好似系多过野食🤩呢两杯都好特别,系Iced Prana Chai Latte同Berries Yogurt Oat Milk Shake
2021-11-05