餐厅: 旺记冰室
资讯:

小编一向都高度评价呢间茶厅、食物水准保持到无论外卖或者堂食都👌🏽既。早餐、午饭都系常客。伙计👌🏽既但除左个Lxm经理。何解要咁讲呢?事源小编唔食猪牛鸡净系食海鲜所以次次黎食都系order滑蛋虾仁饭、如果早餐既话就会叫沙爹牛面走牛肉,虽然系烦到厨房师傅(其实我之前一向都冇话要求走牛肉,只系自己撇开d牛肉唔食,其中一个伙计见到问我系咪d牛肉🈶️问题,我至话其实我唔食肉既)小编都好感激呢度d伙计咁窝心。但好景不常、恐怖经验话咁快就黎,我几乎呢个礼拜日日都去帮衬、有阵时如果唔得闲堂食就外卖。今日礼拜日都唔例外、打电话落order滑蛋虾仁饭少饭多葱。我由金钟坐巴士落去唔洗5分钟就到、我一去到铺头就话已经落左order滑蛋虾仁饭、个职员即刻比左个外卖我,我话咁快既,但目测当时铺头好少食客可能🉐️一、两个。我就觉得应该系冇人所以外卖咁快啦。搭返巴士返屋企、一打开盒见到:下?叉烧?我唔食肉架wor,点解咁样玩我?我打去问、个女职员话男经理(即系我要投诉既Lxm经理)讲梗电话转头覆我,隔左起码7、8分钟打黎问我系咪个order有问题,我话我唔食肉一定唔会叫滑蛋叉烧啦,我连早餐d肉都唔要,叫我点食呢盒饭?我又唔系住o系湾仔、话落黎换就落黎换?我话我搭的士落黎换、你换饭比我另外比返的士钱我呀,个经理开头话👌🏽、突然又问我有冇单、我话我见唔到个外卖有单,佢就话一定有单如果冇就换唔到。我真系火都黎呀,有冇人咁无聊要屈佢落错单先?如果我系食肉既、我唔介意食lor 一次半次,但我唔食架嘛!我上次去食早餐个伙计都比错公仔面我其实我要转通粉,我都算啦照食lor。讲讲下个经理话落黎换返虾仁饭比我但唔会赔返的士钱wor,我已经唔系计较d的士💰或者错order而系呢条经理真系不知所谓,完全辣着d客就叻、讲野句句有骨好似唔信我咁、极度挑衅。既然佢咁既态度,算啦、真心唔食旺记唔会食,小编都明白佢哋咁串系因为中午成日大排长龙就算早餐都好旺既,确实多你一个唔多。我从来唔系犯贱既人、决定唔返去换就certified佢,好简单、费事比人整蛊啦

其实唔食呢度既滑蛋虾仁饭仲有好多选择既、何必比气自己受。写完呢篇嘢发泄左就算啦,其实佢地有个客户服务电话可以比我打去投诉wor、电话系5225 3187。 真心如果个客仲想比机会你既可能会打去投诉,但旺记?不了
滑蛋虾仁饭外卖变左滑蛋叉烧(重点系小编唔食猪牛鸡)
2020-02-09
  • 态度恶劣的男经理(姓Lxm)