傍晚7点10分坐低,本来想坐入面,侍应坚持要我哋坐出面,算,照坐,但其实入面根本都未满,之後亦未坐满,於是我哋两大一细,闻住一阵阵有臭味的海风坐足个几钟。叫餐,等咗大半个钟,见唔对路,问侍应我哋叫嘅薄饼同猪鞍扒到未,侍话经理会跟进,等多十五分钟完全冇人跟进,怀疑根本漏单,所以个经理完全冇过嚟跟进,因为头先就系佢落单,喺我哋乜嘢都未嚟嘅时候,隔离几张枱同我哋差唔多时间或者迟过地嚟嘅人,已经食紧或者食完好喇,8:25终於食物到咗,个猪鞍扒薄过大家乐早餐,仲要完全唔好食,又硬又鞋,块薄饼连759嗰啲急冻货都好味过佢,完全唔明点解要1小时20分钟,去等呢两碟咁样质素的食物送过嚟,仲要400几蚊!呢间餐厅已经列为我人生一定唔会再帮衬嘅餐厅,你哋想玩自己嘅就去帮衬啦 ! 自己睇相 !

2021-02-26