2019-10-25 441 浏览
好差既服务态度食物一般般 同唔够热1. 叫佐个虾枣食到最尾都未黎 追单个待应先话原来厨房同佢讲无哂 佢唔记得通知我地 2. 叫佐个甜品 等佐十五分钟 追单 先讲个甜品原来要等20分钟 好啦 咁再等 等到佢比单我催我埋单 我就话野都未试齐催埋单? 佢先睇单话原来个甜品跟本无洛单 即系等完都无得食 发觉漏单之后 我当然问 点解你地成日乜野都唔通知个客 个女待应仲要劲唔好态度讲 岩岩唔系我同你地洛单 我唔清楚3. 洛单个时 好正常如果个客无讲要边款 个待应唔系应该问番转头 要边款? 要我系咁问 个待应唔出声 直到我以为佢听唔到 我问一声 有洛到单吗? 先话我地个xx 有两款架 咁如果我唔出声问 我又真系睇漏佐 系味一直等洛去唔洛单? 成餐饭好差 等完又等 发觉系白等 啲野好食既话都算 重点唔好食态度又差 !
好差既服务态度
食物一般般 同唔够热