2022-11-15 2111 浏览
难🉐️地去了东涌 我地又食左好多只牛啊🐮哩度系一人一锅 我地拣了寿喜烧同埋涮涮锅的龙虾汤底🦞😋哩度嘅寿喜烧系日本正宗嘅做法 味道甜甜的 配牛肉简直系一流🇯🇵肉肉 蔬菜都索哂啲汁 正正😍而龙虾汤底都好香 一上枱已经闻到浓浓的龙虾味 又真系拣🉐️好好 𝚑𝚎𝚎𝚑𝚎𝚎𝚎😄肉肉餐就拣了澳洲纯和牛M9任食放题套餐🐮🈶️7⃣️款牛肉 包括和牛M9+ 澳洲安格斯牛肉美国极黑和牛 霜降美国牛小排 霜降美国SRF和牛 上选牛肉 同埋 严选美国牛肉豚肉就系熊本白豚🐷其实款款肉都系好高质好食 啲雪花纹好靓 肥瘦啱啱好 肉质好滑 唔会好韧😀😄同埋柯打几多就嚟几多 好快就上枱喇😋😉蔬菜方面🈶️好多选择的喔 蟹柳🦀️南瓜🎃豆腐◻️菇类🍄粟米🌽花生芽🥜皇帝菜等🥬全部都正正又新鲜😊🙂饮品有罐装汽水 咸柑桔 百香果蜜 白桃乌龙茶豆浆 种类都算多的喔 觉🉐️🆗🤪😛甜品有Movenpick同埋CocoBerry 嘅雪糕🍦另外和菓子 都真系几好食 甜甜的 是黑糖味 个皮都几烟韧👍🏽🟤.同埋值🉐️一赞的是𝚜𝚝𝚊𝚏𝚏 好🈶️礼貌 又有耐性咁咁介绍肉类😊☺️同埋帮手加水同𝚜𝚊𝚞𝚌𝚎时都好细心👍🏽👍🏽👏🏽👏🏽
寿喜烧
龙虾汤底