餐厅: The Upper Deck
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-05-20 93 浏览
The Upper Deck (东涌)📍东涌怡东路9号湾景荟1楼101号舖东涌出名Chill 除咗环境靓之多餐厅都好高质✨同朋友入黎 更系揾下啲好嘢食啦👯‍♀️👧🏻今次就嚟到喺Sheraton酒店入面嘅西餐厅🍴环境好华丽✨ 餐厅对住个无敌海景🌊里面仲有酒吧枱 同桌球台感觉就好似去咗外国嘅高级餐厅🩷店员好nice咁带咗我哋到望到海景嘅位置坐低🪑之后我哋嗌到成枱都系嘢食🤤❤️Lychee Breeze $58 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 推介净系望到外观已经好吸引✨🍹饮同闻都感到好香荔枝味🥹加上薄荷叶 好清新嘅感觉🍃☘️而且入面真系有果肉嫁❕❕上面个串荔枝同入面嘅果肉系冇核嫁 🩷🩷🤤虎虾扁意粉 $228⭐️⭐️⭐️⭐️ 虎虾有烟熏味好香🦐 口感弹牙✨个茄汁甜甜地 加埋意粉口感烟靭🍝 而且仲有几只虾🦐🍴 简直系满足✨👧🏻份量都几多嫁😗新鲜生蚝一打 $358 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 推介生蚝可以order一打或者半打 (半打$230)我哋两个人就嗌左一打☺️☺️简直系好肥美🦪 个种口感而加谂翻都流口水🤤加埋少少柠檬汁🍋 辣汁 直头系食到停唔到口🤤👧🏻👧🏻封门柳牛扒7oz $398 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 推介未食个时烟熏味已经好出🥩食落去仲正🤤 唔
The Upper Deck (东涌)
📍东涌怡东路9号湾景荟1楼101号舖

个茄汁甜甜地 加埋意粉口感烟靭🍝
而且仲有几只虾🦐🍴 简直系满足✨👧🏻
份量都几多嫁😗

新鲜生蚝一打 $358 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 推介
生蚝可以order一打或者半打 (半打$230)
我哋两个人就嗌左一打☺️☺️

未食个时烟熏味已经好出🥩
食落去仲正🤤 唔洗点汁食都好好味✨
肉质松软 冇乜根 啖啖肉👍🏻
牛面上面嘅盐加埋烟熏味 一流

仲有而到逢星期六 7pm至10pm 都会有Live Band Show 嫁🎸🎤🎵 望住海景听住Live Band 食咁高质嘅嘢食☺️应该会仲更加Chill
下次揾个星期六去食下先❤️✨

#upperdeck #sheratonhongkongtungchung #hkfoodie #hkfood #东涌 #东涌美食 #香港美食 #hkig #food

Lychee Breeze
Lychee Breeze