2017-10-03 69 浏览
放假D兩日, 地鐵成人可以兒童價, 所以女朋友話去平時好少去既地方食好野佢成日話想去東大街食魚旦粉, 但我好耐之前食過, 真係我樓下果間都好食過佢, 但廿四孝男友當然咩都OK啦, 就範去到東大街, 見到好多人都排緊, 我即刻話一場黎到不如試下D間撈喜, 女朋友見到花膠梗係話OK啦, 我終於可以逃過食魚旦粉花膠對男人女人都好有效架等左15分鐘終於入到去食野, 佢個SET有花膠有湯都唔貴喎, 就叫佢黎試下先 麻辣雲耳個雲耳好爽口, 而且有唔算好重既麻辣味, 令口水分泌大增, 開胃之選燉湯湯有三款可以揀, 分別係花膠, 海參同翅, 我都係最愛花膠, 所以我都係叫花膠湯,  而且幾多豬肉, 雞肉, 雞腳, 啖湯清甜滋潤花膠撈麵D個係入到黎食都會必叫既, 上面放左好多蝦子, 撈埋個粗真係正, 花膠大隻得黎幾爽口, 冬菇非常厚肉, 用料幾靚灼田園清蔬佢係比生菜既, 用鮑汁放係菜上面特別好食食完真係覺得好好食, 唔怪得咁多人排隊, 下次要食都係早D黎, 我強烈建議東大街地標係撈喜而唔係魚旦粉囉!!!
放假D兩日, 地鐵成人可以兒童價
, 所以女朋友話去平時好少去既地方食好野

佢成日話想去東大街食魚旦粉,

但我好耐之前食過, 真係我樓下果間都好食過佢,

但廿四孝男友當然咩都OK啦, 就範

, 女朋友見到花膠梗係話OK啦
, 我終於可以逃過食魚旦粉

花膠對男人女人都好有效架

麻辣雲耳

燉湯

花膠撈麵

灼田園清蔬
佢係比生菜既, 用鮑汁放係菜上面特別好食

2017-10-02