2019-05-15
成日都係紅磡行去尖東食野,前排先發現原來地庫有餐廳,今晚係附近做野就試一試~坐低見到本餐牌,係用台灣最常見既棉羊仔做封面,係幾有心思既~睇睇餐牌,尖東黎講,一啲都唔貴,同朋友每一叫左一碗面,再加兩個小食。我點左一碗鹽酥雞肉燥乾拌面~$64,鹽酥雞同湯係分開上既,湯可以隨自己喜好加,鹽酥雞好脆,唔係淨係得粉,幾好食!肉燥面就普通,不過不失~麻辣豬耳~$38,辣辣地幾爽口鹽酥小拼盤~$48,想試唔同款既小食可以揀拼盤,份量都正常,炸番薯值得一讚,外脆內軟,外邊仲灑上梅粉,甜甜地幾match!其實野食正正常常,小食都好味既,點解我會話冇下次呢~因為服務同環境真係好差!服務員態度好差,冇問人就收走啲野,問佢點解收走,竟然係回左句食完咪收囉!當下呆左環境望落算乾淨,但一路食就一路聞到陣陣臭味,攪到食得好唔安落~
麻辣豬耳~$38,辣辣地幾爽口
其實野食正正常常,小食都好味既,點解我會話冇下次呢~
因為服務同環境真係好差!