位于尖沙咀既一间玩味十足既西餐厅,餐厅系mamaday既姐妹店,入面都贯彻佢既作风一样咁有风格,而且餐牌既食物名称好搞鬼^_^*唔好抱咁大期望蒲烧鳗鱼饭 $125 加$28升级全条鱼*我本身就真系无抱好大期望,但其实可以抱少少🤏期望架。鳗鱼全条好肥美,唔多细骨真系啖啖肉。个蛋好滑,不过应该落左唔少牛油所以食落有少少腻,但加埋紫菜烧汁同会郁既木鱼几唔错😛。*有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹🦀意大利扁面 $138*👍🏻👍🏻超推荐嘅意大利面,个人最爱呢个😻,先讲面条,咬劲十足,见到真系加左蟹肉去煮,啖啖蟹味,而蟹柳同蟹钳大大条,成碟份量亦好多,大满足😛。*美利坚合众国草饲牛扒 $168*我哋叫咗半成熟嘅牛扒,所以肉质都好Juicy同埋唔会韧,不过美中不足嘅地方系牛扒份量唔算好多。另外随碟有沙律菜同埋一口冻芝麻酱乌冬,仲有脆卜卜虾片。*点解个个都叫软壳蟹比萨架(仲要有菠萝) $𝟷𝟹𝟾*真系成只软壳蟹放喺Pizza上面🤪,软壳蟹系新鲜炸起,香脆得来唔会太油。pizza有香浓嘅芝士酱汁淋喺面,加埋甜甜地嘅菠萝食落感觉唔会太油腻。*普通到无得再普通既炸鱿鱼🦑圈 $68*炸得香口,而且炸粉唔多。*童年嘅朱古力

*唔好抱咁大期望蒲烧鳗鱼饭 $125 加$28升级全条鱼*

*有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹🦀意大利扁面 $138*

*美利坚合众国草饲牛扒 $168*

*点解个个都叫软壳蟹比萨架(仲要有菠萝) $𝟷𝟹𝟾*

*普通到无得再普通既炸鱿鱼🦑圈 $68*
炸得香口,而且炸粉唔多。

*童年嘅朱古力加威化外层…估到未? $56*
有缤纷乐同朱古力蛋卷做装饰,好睇又好食。latte本身都唔系好甜,所以夹埋朱古力一齐食甜度就啱啱好。

*75.3%朱古力最好味 $48*

*豆腐豆腐豆腐咖啡 $56*
豆腐同咖啡☕️原来又几夹架㖞,最上面系豆腐味雪糕,而最顶有粒豆,本身以为系咖啡豆,一食落,原来系朱古力🍫黎架!而雪糕上碟既时候算硬,所以慢慢叹都得😌,唔洗一上枱就急住食雪糕,不过餐厅冇额外俾个细匙羹食雪糕令到有少少狼狈🤣