餐厅: 良記餐廳(老鳳冰室)
资讯:

2019-09-26 406 浏览
今日经开深水埗咁就去呢间深水埗排第一既冰室试下啦!去到唔洗等!但环境比想像中迫装修就真系几得意!我地嗌咗个 火腿仿鲍片丝通粉跟黑松露炒蛋多士$42加波波冰镇咖啡少甜加$14唔洗五分钟就黎啦劲快!个通粉系扭扭粉黎!几好呀!口感比普通通粉好好多而汤都够味又大碗!好可惜个黑松露炒蛋可能大家都话好正令我期望太高?我觉得太油而且黑松露遮哂d蛋味个多士就都几脆既!但就唔觉得好想再食既感觉反而波波冰镇咖啡就好好饮因为一早睇咗食评话好甜我就嗌少甜!结果好饮呀!!特别加埋个波整碎咗变沙冰咁几正好嘞到个虾多士Oh no呢个真心麻麻第一唔热 摆明整定第二无虾味....大把地方好食过佢第三虾胶太硬除咗大份唔觉得好食总括黎讲野食ok既但未至于好正(可能我无食佢最正个d 啦我见其他人食套餐卖相好靓)但抵食既个价钱!打卡一流但姐姐态度差黑口黑面呼呼喝喝专登来就唔值经开可以一试既我就未必会再来啦哈哈
今日经开深水埗
咁就去呢间深水埗排第一既冰室试下啦!

去到唔洗等!但环境比想像中迫
装修就真系几得意!

我地嗌咗个 火腿仿鲍片丝通粉
跟黑松露炒蛋多士$42
加波波冰镇咖啡少甜
加$14
唔洗五分钟就黎啦劲快!

个通粉系扭扭粉黎!
几好呀!
口感比普通通粉好好多

而汤都够味又大碗!
好可惜
个黑松露炒蛋可能大家都话好正
令我期望太高?
我觉得太油

而且黑松露遮哂d蛋味
个多士就都几脆既!
但就唔觉得好想再食既感觉

反而波波冰镇咖啡就好好饮

因为一早睇咗食评话好甜
我就嗌少甜!结果好饮呀!!
特别加埋个波整碎咗变沙冰咁几正

唔觉得好食

总括黎讲
野食ok既但未至于好正
(可能我无食佢最正个d 啦
我见其他人食套餐卖相好靓)
但抵食既个价钱!

打卡一流
但姐姐态度差