2017-12-08 213 浏览
之前返学一直想试尼间,今晚终于食到啦,十分期待。一入去因为1个人,所以是但坐都得。环境都好大,感觉整洁。今晚想食炸鸡,所以我叫左蜜糖炸鸡5件,另外叫左忌廉芝士饭卷。隔左10秒左右,即刻举手问职员,可唔可以唔要忌廉芝士饭卷改转牛肉饭卷。职员话唔改得,咁我就话由佢。^^”心谂鬼叫自己唔谂清楚就叫咩,虽然前后10秒都冇,唔改得就唔改得。。。每枱都有水樽自己斟,一坐低其实职员已经比左4碟前菜比客食。泡菜,唔好食但未至于难食;左上角应该系辣萝卜?一般。芽菜,比较好食d;菠菜无味,又或者算正常挂。。。整体,唔送仲好。忌廉芝士饭卷,食落去无惊喜普通,整体无咩味。。。之前睇食评有人讲过K_C仲好食过佢,原本我都唔信,试左之后,都几认同果个人讲既野。5件其实50蚊内都算平,但唔好食既野,几多都唔值同唔抵。尼个我最终食左2件就放弃左。佢d蜜糖同件鸡格格不入,分离左,可能原味唔落任何野仲好食过加蜜糖。整体麻麻地。全餐最好食系炸鸡果碟野上面既腌制白萝卜,酸酸甜甜,几好食。唔会有下次。ps食期间有野飞下飞下,烦住我进食。
之前返学一直想试尼间,今晚终于食到啦,十分期待。

一入去因为1个人,所以是但坐都得。
环境都好大,感觉整洁。

每枱都有水樽自己斟,一坐低其实职员已经比左4碟前菜比客食。

忌廉芝士饭卷,食落去无惊喜普通,整体无咩味。。。

全餐最好食系炸鸡果碟野上面既腌制白萝卜,酸酸甜甜,几好食。

唔会有下次。

ps食期间有野飞下飞下,烦住我进食。
2017-12-08