2015-11-03 546 浏览
今次要介绍一间有惊喜既餐厅😚我去的时候重见到前库务局局长马时亨,系咪证明系有d保证呢?呢度个set lunch包一个appetizer,main同饮品,仲有热辣辣既面包送,其实系抵既。讲番呢个appetizer个鱼系mash到变左有d似薯蓉甘样铺系烤好既法包上面,加埋只poached egg真系perfect池。个鱼有少少变左用spread既形式present 个人觉得几特别!Lunch有呢个portion真系不得了🙈比目鱼煎得刚刚好,里面好滑好滑仲有d牛油味,配埋少少薯蓉系底同埋toss好左既salad,我比100分👍另外有个main系slow cooked chicken我都非常推介大家试(冇影),佢个鸡胸肉嫩到爆,食落去texture会以为系猪肉,不得了不得了!
今次要介绍一间有惊喜既餐厅😚
我去的时候重见到前库务局局长马时亨,系咪证明系有d保证呢?
仲有热辣辣既面包送,其实系抵既。

讲番呢个appetizer
Salt cod brandade with black truffle
个鱼系mash到变左有d似薯蓉甘样铺系烤好既法包上面,
加埋只poached egg真系perfect池。

Lunch有呢个portion真系不得了🙈
Daily fish- Flatfish
比目鱼煎得刚刚好,里面好滑好滑仲有d牛油味,
Daily fish- Flatfish