2019-03-05 521 浏览
@ethosstores又系港大附近揾食系列上次讲过保德街有好多靓 Cafe 今次呢一间都好近保德街 位於山道经过几次 次次都俾佢开晒啲窗 对住街的 Bar 枱吸引 次次都好想入去坐下今个 Weekend 特意 lunch 唔食咁饱 去食个下午茶一入到餐厅 好想坐系对街的 Bar 枱 但可惜四个位都坐满人 唔紧要咁坐其他高 bar 枱 餐厅都系玻璃窗 所以感觉好开扬叫左几样食物Flat White朱古力蛋糕 Cream brulee薯条薯条的 Sauce 有蕃茄 黑松露酱 沙律 其中蕃茄 sauce 唔系平时食开果只 有蕃茄子 比平时食的酸啲 唔知系唔系鲜制 几特别咖啡特意唔落糖 配甜品食 刚刚好店内播音乐 望住条街 感觉好轻松 店员有礼 主动 系好舒服又有型格的 Cafe
@ethosstores

又系港大附近揾食系列