Lunch Set配有渍物🥕、沙律🥗、面豉汤🥣🎎大阪烧定食💰98 💫评分: 8.8/10📝大阪烧即叫即整,师傅即场烧感觉好开心,大阪烧超有厚度外脆内软,椰菜比例好足够食落好爽脆,有大大块肥猪肉系面,馅料同酱汁份量啱啱好,觉得睇成个过程都好治愈,特别系去打圈搽啲酱嘅时候,有海量嘅BB沙律酱好正,仲可以自己再洒上海苔同鲣鱼碎!大家记住book枱嘅时候request坐bar枱就可以望住个师傅烧🤍惊唔够饱嘅话可以叫加炒面嘅大阪烧,见隔离嘅客人加埋泡菜落去大阪烧,所以可以跟随自己嘅口味调整🎎照烧月见叉烧定食 💰128💫评分: 7/10📝叉烧都喺即场烧,略嫌佢调味太重,有啲偏咸一定要配饭食,面仲有两只荷包蛋,侧边有椰菜丝可以减腻~🎎日本玉子烧 💰58 (散叫)💫评分: 7.1/10📝师傅喺只蛋未全熟嘅时候反,略嫌佢无流心,食落有蛋香同滑,呢款系咸食!弁庆 御好烧 铁板烧@benkeicentral 📍中环士丹利街11号Stanley 11 6楼(中环🚇D2出口行3分钟就到)💫评分: 8.4/10💬店嘅设计都系简约为主,环境都舒服,,围住bar枱坐可以见到师傅整,lunch set中环价钱食到呢个质

Lunch Set配有渍物🥕、沙律🥗、面豉汤🥣
大阪烧定食

🎎大阪烧定食💰98
💫评分: 8.8/10
照烧月见叉烧定食

🎎照烧月见叉烧定食 💰128
💫评分: 7/10
日本玉子烧
日本玉子烧

🎎日本玉子烧 💰58 (散叫)
💫评分: 7.1/10
📝师傅喺只蛋未全熟嘅时候反,略嫌佢
无流心,食落有蛋香同滑,呢款系咸食!

弁庆 御好烧 铁板烧
@benkeicentral
📍中环士丹利街11号Stanley 11 6楼
(中环🚇D2出口行3分钟就到)

💫评分: 8.4/10
💬店嘅设计都系简约为主,环境都舒服,,围住bar枱坐可以见到师傅整,lunch set中环价钱食到呢个质素真心好唔错,除咗食大阪烧之外,希望下次有机会试佢个牛舌!

❣️再访?🅈🄴🅂

#御好烧 #中环 #中环美食 #生日饭 #日本料理 #铁板烧 #日本菜 #大阪烧 #日式 #香港美食 #followforfollow #foodieblog #instadaily #foodporn #hkfoodieblogger #hkfoodlover #hkfood #foodinstagram #弁庆 #japanesefood #香港日本菜 #定食 #Central #香港 #推介 #新餐厅 #必食