2021-12-30 364 浏览
Red lobster次次经过都要等位,今次咁啱唔驶等,就入去食一个丰富嘅龙虾大餐。头盘叫咗半打生蚝👌🏻,size 2,真系比较细只,唔算好出色,不过都算新鲜嘅。另外叫咗一个龙虾汤👍🏻,都好对板,好重龙虾味。我哋咁啱安排咗喺龙虾水缸隔离,咁一定要叫一只活龙虾啦。叫咗一个芝士酱炒意粉伴龙虾👍🏻,一磅重。龙虾真系好新鲜,肉唔算好多,不过两个人就好够食,意粉炒得有啲干,不过整体味道都好食嘅。最后叫咗一个新英格兰海鲜锅👍🏻,意粉同埋海鲜喺蒜香白酒入边煮,非常好食。配菜拣咗焗南瓜,同埋黑松露薯条,两款都好好味。******************************👍🏻好食 | 👌🏻可以 | 😔 难食评分 : 7/10简评 : 食物好食,不过所有员工嘅主动性,同埋服务态度,可能仲衰过茶餐厅,叫极都冇人,上菜超级慢,真系要好好检讨吓
👍🏻好食 | 👌🏻可以 | 😔 难食
评分 : 7/10