餐厅: 囍雲軒 (奧海城2期)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-05-06 152 浏览
1. 入座时,服务员态度已一般,杯都要提先拎黎,感觉像要客人先畀红包才可享有应有的服务2. 订位前已话加钱加多份量,但上菜时没有加大,炸鲜奶之后先再补两条,但都唔够数,差唔多食完先再上剩余两条3. 跟著虾球又系畀少,又要再少碟细再上4. 鱼翅羹肯定亦没有加大份量,分完基本上有两三碗都是无咩𩠌5. 不满后,有位男相信系经理嘅过嚟招呼,以为会有改善或致歉,但居然同之前的服务员一样,放低啲𩠌就走,同佢讲嘢都无咩反应6. 呢餐15人食,由头到尾都冇主动帮我哋换碗碟7. 最后忍不住,直接向一位相信话得事既女经理投诉,佢至好似好好咁过嚟致歉,并自动送上8细杯(但我有15人)杏仁茶,完全没有体面总结:呢啲咁嘅服务态度,仲有边个会黎食?畀钱仲要受气,唔怪之得啲人要离港消费,不如业界先自我检讨
3. 跟著虾球又系畀少,又要再少碟细再上
6. 呢餐15人食,由头到尾都冇主动帮我哋换碗碟