Yumyumyum!依家望相打返都仲回味紧🤤呢间饺饺饺子位置方便易揾,就系利东街附近,食完仲可以系利东街行下。好啦,直入正题,讲下食物先!呢晚我地要左两份鳗鱼饭同一份八只既ChaoChao饺子哗⋯⋯我唔系鳗鱼痴,但都觉得佢好好食!烧汁咸甜得宜,咸甜比例大概系6:4。鳗鱼冇乜骨,就算有既都系好软、幼、短,所以食落一d都唔un口。烧汁够捞饭,唔会食落口寡寡。碗饭睇落细,但食落再加上饺子,份量岩岩好。招牌饺子中规中矩食落够香脆,唔会干身得制。返而系饺子与饺子之间好难分开,要分开既好易夹烂。皮薄馅靓,猪肉味香,而且即叫即煎,加分!佢地仲有多款酱汁提供。不过个人觉得ChaoChao饺子已经好够味,所以冇试到。呢间铺除左价钱实惠好吸引外,服务都系其中一个令我印象深刻即地方。我地坐bar台位,厨师会同客人倾下计,问下好唔好食,呢下系值得加分既!
Yumyumyum!依家望相打返都仲回味紧🤤

好啦,直入正题,讲下食物先!

呢晚我地要左两份鳗鱼饭同一份八只既ChaoChao饺子
鳗鱼饭

碗饭睇落细,但食落再加上饺子,份量岩岩好。
ChaoChao饺子

招牌饺子中规中矩

皮薄馅靓,猪肉味香,而且即叫即煎,加分!

鳗鱼饭
ChaoChao饺子