2019-06-17
啱傾嘅女人總有講唔完嘅問題,由其成四個月無見就更大把話題,傾計就當然係摸吓酒杯底啦,所以揀咗一間有任飲酒類嘅西餐廳。我哋大約六點半到,當時都幾靜,到大概七點半左右開始多人,差唔多全場坐滿,枱同枱之間好密,所以都好嘈。我哋揀咗任飲三個半小時任飲紅白酒及指定啤酒+$68任食炸薯角,炸薯條及炸雞翼,另+$120換一份10oz美國頂級黑毛西冷扒。最後過咗任飲時間我哋再叫咗九點半後兩送一杯嘅cocktail。當日有兩個問題係我唔太滿意:1.任食炸物係按人頭上,雞翼有四至五隻,我哋大概喺九點半咗三次炸物,到第四次我哋想剩叫雞翼,職員話賣晒。隔離大枱聽到即刻叫職員睇吓自己枱嘅嘢食,跟住隔離枱上咗其中一款食物就係雞翼後,職員無啦啦喺自己拎住嘅碟上倒咗四隻雞翼喺我哋枱嘅碟上同我哋講係最後日四隻喇。2.另外,任飲係有包Hoegaarden,職員話因為機有事所以唔供應,不過我就見住隔離枱點咗一杯。以上呢兩點唔太老實。五成熟嘅西冷有啲過熟,肉質仍然嫩,唔錯。雞翼味道唔會太鹹,薯角有啲硬,薯條可以。Kronenbourg 1664 Blanc,唔夠凍。白酒Stella Artois紅酒Around the w
當日有兩個問題係我唔太滿意:
以上呢兩點唔太老實。
五成熟嘅西冷有啲過熟,肉質仍然嫩,唔錯。
雞翼味道唔會太鹹,薯角有啲硬,薯條可以。
Kronenbourg 1664 Blanc,唔夠凍。
白酒
Stella Artois
紅酒
Around the word,職員話最濃,果味重,唔多覺。
Long island
Margarita