2015-06-17 1481 浏览
服務態度非常咁差. 真係有無搞錯.. 早排,三丁友諗住開開心心去食個生日飯.岩岩坐低, 睇緊餐牌, 有個朋友就落街買少少野.個四眼男侍應就行過黎 問想落咩食, 睇一睇 我地得番兩個人坐係度, 就話 點解唔齊人 就入坐 , 呢度 規矩係 齊人先入座. 我地就答佢 話, 我地係齊人既, 只係岩岩有個朋友 落左街買D野, 轉頭上番黎.個四眼男侍應仲繼續講話 總之你地唔夠人, 只准食 個半鐘,睇左食咩未, 一陣夠鐘就要交檯. 真係火都黎 , 咁都真係齊左人先入到黎, 唔係點會比張檯我地坐呢. 咁個朋友岩岩先落左樓買D 野, 會番上黎,又唔係唔食., 唔通行開去個廁所 都會話你唔齊人.仲要 入座之前又無講話 個半鐘要交檯, 而家 又突然 話要個半鐘要交檯, 係咁催話落單,個餐牌都未睇到 幾張圖, 就話要落單.滾滾地 話走,有咩理由坐低左先話得個半鐘,其他檯又唔使,我地又明明夠人,行開左一個 就話你唔夠,仲要係隔離係咁催落單 同個半鐘就一定要走先得架, 佢仲要 理由氣壯講話 “你地係唔齊人”把幾火 , 拎袋就走. 呢D 咁既 餐廳 咁既
服務態度非常咁差. 真係有無搞錯..

早排,三丁友諗住開開心心去食個生日飯.
岩岩坐低, 睇緊餐牌, 有個朋友就落街買少少野.

真係火都黎
, 咁都真係齊左人先入到黎, 唔係點會比張檯我地坐呢.

把幾火
, 拎袋就走. 呢D 咁既 餐廳 咁既 侍應 , 都真係唔使番轉幫襯.