2021-07-16 504 浏览
我大约在夜晚7:00入席,我都明白店内系坐满咗好多客人,同埋可能店内里面嘅职员人手不足,所以都要喺门口等一位男士带我哋入席!但系我感觉佢啲语气同态度不友善!加上我也觉得佢有一点儿不耐烦!正当我叫佢落单嘅时候,旁边嘅客人都准备落单,佢示意叫我哋等阵,同埋系一个落单嘅过程当中呢都系态度不耐烦,因为由入门口度坐低佢都冇俾个我哋有两杯茶,但我眼见新入职的客人都已经有茶了!系我食饭嘅途中我见到佢,好好礼貌好殷勤咁招呼包厢一台客人,对比我哋出边坐的客人来说可能我哋啲消费不及里面高,所以换来两种服务的态度,真系感觉差天共地!到最后买单的时候,系另一位职员好好态度来帮我哋买单,当找钱的时候,佢将一本钱补飞落枱,我从来未咁到如此难受!其实都系食一餐饭我又唔需要你好好嘅服务态度,加上我都冇得罪任何人,唔知点解换来咁嘅服务态度!服务质素差,食物麻麻,价钱也不平!我谂呢一间舖得一个着便服嘅男人态度差之外其他职员嘅态度都好好👍🏻
服务质素差,食物麻麻,价钱也不平!