2012-04-18
今天晚上10點左右我去完土瓜灣自修室就去左呢間金加利冰室同2位家人食晚餐其實我遲左入去ge, 我2位親人已經食住等我, 佢地分別叫左一份「芝士汁煎蛋漢堡扒薯菜」同埋「日燒汁豬肋骨薯菜」但我一入到去佢地就話好餓, 唔夠飽 (上次佢地食過, 份量足夠但今次份量無端端少左好多, 小結:份量好唔穩定)最後我點左一份好似叫「豬柳石頭鍋飯」ge飯, 跟其他餐廳的石頭鍋飯相差無幾, 並無特別之處, 此飯卻價值$52除主菜以外, 南瓜餐湯仲要勁鹹員工服務態度方面, 我真的受不了!我十點半前已經落左單, 佢又冇話cut數截單, 後來其他食客食完晚飯陸續離開剩低我地3個, 個時大約10點9, 有一位女員工已經用不滿ge眼神怒視住我地! 我地之前問佢餐廳收幾點, 佢自己話11點, 未夠11點佢已經換哂便服, 坐係我地附近等收我地d餐具, 一d都唔尊重我地!如果我地係三、四、五十個d auntie uncle, 佢地一定唔會咁ge服務態度 !認真, 我忍得好辛苦, 佢咁ge服務態度令我好想同佢理論, 正路ge服務態度理應為顧客至上, 更何況我地又唔係咩橫蠻無理ge客人, 只係食到佢關店時間前15分鐘, 就已經
其實我遲左入去ge, 我2位親人已經食住等我,
但我一入到去佢地就話好餓, 唔夠飽
最後我點左一份好似叫「豬柳石頭鍋飯」ge飯,
除主菜以外, 南瓜餐湯仲要勁鹹
員工服務態度方面, 我真的受不了!
認真, 我忍得好辛苦, 佢咁ge服務態度令我好想同佢理論,
正路ge服務態度理應為顧客至上,
更何況我地又唔係咩橫蠻無理ge客人, 只係食到佢關店時間前15分鐘, 就已經要睇員工面色!
呢間餐廳d員工服務態度認真有待改善!