先講環境,睇得出用心佈置,有種城市中綠花園感覺!但枱與枱之間距離太狹窄,其實留心小小都聽到哂隔離枱講緊咩!環境雖然靚,但人流客人一多其實影唔到靚既相!我同朋有一齊上去,睇完餐單要自己去櫃臺落單先付錢後食!((呢餐朋友請食飯,所以無影到張單!*))食物質素一般,都係樓上cafe質素,志在環境靚想影下相!好可惜,個度既員工見到客周圍影相好似唔多like(black face🙂)食物我要佐一個「三文魚松露意粉」朋友點佐「咖啡牛粒飯」。先講左邊沙拉🥗,菜唔新鮮,比較乾口,但個沙拉醬幾特別,出面暫時食唔到,沙拉最滿意應該係黃色個舊蕃薯泥!另外,主菜三文魚,不新鮮無三文魚的鮮味,松露意粉未食都聞唔得到松露味,食落更加無咩松露味係入面。意粉比較乾身,食佐一半都食唔落!朋友點佐咖哩牛肉飯,都係有一半沙拉🥗。咖啡味似日本咖哩,甜甜地。牛肉好食好有牛既肉味香,不過d牛粒大大舊,太大舊又好難咬,咬到牙都軟。但係比我既三文魚松露意粉好食。最後佢杯茶係好普通既茶包茶!餐唔包要另外加錢的!
先講環境,睇得出用心佈置,有種城市中綠花園感覺

我同朋有一齊上去,睇完餐單要自己去櫃臺落單先付錢後食!
((呢餐朋友請食飯,所以無影到張單!*))

食物我要佐一個「三文魚松露意粉」朋友點佐「咖啡牛粒飯」。

最後佢杯茶係好普通既茶包茶!餐唔包要另外加錢的!

2018-12-06
庆祝纪念