2016-06-03
員工服務態度好好-因為咁岩坐著冷氣位,我地話調枱。佢地十分樂意幫我地,而且仲幫我地搬曬啲野過去,完全冇黑面。-朋友唔食莞茜,打開蓋見到咁多有啲驚訝。雖然我地冇叫到員工幫忙拿走,但竟然有員工留意到我地,主動幫我地拎走佢,十分細心。-食到一半自然會有啲熱,員工可能聽到我地話有啲熱,主動話我地熄左部冷氣,如果真係熱開聲,開返比你。-食完埋單職員依然好好笑容,服務態度好好。食品美味-開始時睇餐牌覺得比想像中貴,因為湯底都要收一個比較貴的價錢(窮學生😂),點知食物一黎就覺得這個價錢幾值得。-點了一個$198單鍋雞煲全隻小辣,個汁好食到一個點,啲雞啖啖肉,但重點係啲豬皮,吸曬啲汁超級好味道,搞到我地個個都爭住食。-之後加左個雞湯變打邊爐,味道不錯。另外佢個芝士丸值得一讚,平時我唔鐘意食外面啲芝士丸,因為覺得有陣腥味。但呢間果啲有金黃色既皮,入面啲芝士好濃郁,仲有啲黏牙,實在太好味🤗總括:價錢的確貴(消夜時間7折),但食物質素和服務十分良好。
-食完埋單職員依然好好笑容,服務態度好好。
食品美味