2021-04-10 463 浏览
首先我系见到出边啲图片觉得入边啲食物唔错,然后发现入边啲食物完全同图片系两回事,真系个人认为全港最差嘅越南菜嘅餐厅,入边金色马尾头发嘅服务员态度超级麻麻,另外一位觉得冇乜嘢,我入咗去大概10分钟都有啦,而餐厅入面剩系得几台客人,等咗10分钟都未有水送来,于是叫服务员送来两杯水点知发现水入边极度唔卫生唔干净仲有啲污糟野喺入边,然后嗌咗一份烧春鸡和猪扒捞檬仲有一份海南鸡,海南鸡冇乜嘢,反而份猪扒捞檬同埋份烧春鸡令我十分之不满意,猪扒啲毛仲多过我啲头发,份烧春鸡仲老过我阿嫲,真系垃圾中嘅垃圾,以后不会再光顾,特别系食份猪扒嘅时候啲毛刮到我喉咙,你唔讲我仲以为你帮紧我喉咙做紧massage。