2017-12-19 681 浏览
今日去完醫療探病,諗起好耐冇食榮式雞扒,所以過黎食。入到去滿大半,有張吉既4人台,我一個人就費事佔人地大台啦,坐左係旁邊單人吧台位。叫完野等食,拿手機出來看,隻手放在台上,台面實在太小,怎知道今次好快有得食,個侍應拿住碟飯行過黎,一埋黎見到我兩手放台上玩電話就大叫“喂!”然後放低碟飯係我隔離台面走左去,離晒大譜冇禮貌到咁!跟住我見佢行返入去水吧位繼續做野,就算忙都唔係咁下麻?再到食物,雞扒依然好食,但個蓮藕餅已經變晒,一眼睇落去已經同以前果的唔同樣,食落更加係,得肉餅,冇DD蓮藕碎細細粒係入面,肉勁多,已經係唔好食。的菜甫碎又得雞碎咁多,唔係講笑,得一個五毫子面積大咁多咋。以往就算飽都會食晒件雞扒2件蓮藕餅,今次個蓮藕餅我只係咬左幾啖,剩返一件半。食物水準下降,服務更差!我諗榮式雞扒可以唔使再黎。
今日去完醫療探病,諗起好耐冇食榮式雞扒,所以過黎食。
食物水準下降,服務更差!我諗榮式雞扒可以唔使再黎。