2017-07-20
成日去Isquare睇戲都經過呢間日本野, 次次都比佢好日本化既設計吸引, 但每次都無緣入去試試睇完戲好肚餓, 就二話不說去食呢間日本菜我地分別叫左兩個魚生飯, 築地四色丼同海鮮丼, 有一碗麵豉湯奉送築地四色丼有甜蝦, 帆立貝, 八爪魚同三文魚, 一黎到見到個帆立貝唔係白色,是偏黃色, 未試過起其他舖頭見過, 以為係特別新鮮, 原來係唔太新鮮, 其他刺身尚算新鮮, 但魚生飯偏硬及稍熱, 令上面既刺身很快便熱了, 整體感覺不太好吃, 有點失望朋友吃的海鮮丼反而有驚喜, 到來後被佢顏色吸引住, 見到很多蟹子及三文魚子,未知是否因為角切的關係, 吃起來的口感也特別新鮮, 雖然未說得上是上乘, 但是多種不同的刺身配合起來口感真的不錯服務整體來說不錯, 員工都很禮貌我們只吃了午餐時段, 未知晚飯的質素會否不一樣呢, 但這樣的價錢相信可以在尖沙咀其他地方找到更好的
睇完戲好肚餓, 就二話不說去食呢間日本菜
服務整體來說不錯, 員工都很禮貌