2024-03-08 791 浏览
呢间现代感十足嘅中式餐厅仝堂茶叙给我留下超深刻的印象!不仅菜色好食,服务系一级棒。一入去就感受到热情友善氛围,店长立刻迎接我们,马上安排座位。佢地态度专业又带住微笑,令我地感觉宾致如归。店员对菜单非常熟悉,有耐心咁回答我地问题介俾左超好建议。佢地细心咁照顾每个客人,饮料和菜肴送上来速度都啱啱好。而且,佢地服务细节到位。枱上餐具一直保持干净,杯杯常满水,佢地适当时机俾餐巾纸和汤匙。呢啲小小细节令整个用餐体验好完美。最特别系,佢地态度好好。不仅店员对客人有礼,而且佢地愿意听客人意见同需求。佢地积极处理客人问题,确保每个客人都十分满意。总而言之,呢间仝堂茶叙喺服务方面好出色。我绝对会毫不犹豫咁推荐俾我frd同屋企人,同等唔切想再次光临!

而且,佢地服务细节到位。
,确保每个客人都十分满意。
仝堂BB鸽
2024-03-07
等候时间
5 分钟 (堂食)
仝堂BB鸽