2021-04-11
😩😩😩😢😢😢等左個幾鐘都未黎齊,催左4、5次個男人經理理直氣壯話落樓單啊嘛依家味做緊咯,我想請問片皮鴨係即刻煮ge咩?同埋已經問到第三四次你先話做緊?仲要中途有個服務員經過笑笑口話吓你地野食仲未到啊,感覺真係好差等左個幾鐘,同收銀講未上ge菜就唔要,就話已經煮好,即刻上,點知又係等多十幾分鐘先有另外有其中一兩個服務員態度就幾好,不過講ge野就好唔合理,我地打算走時,距話甘急做咩?已經做緊啦。 態度好,不過問題係,唔係我地急,係你地做左一個幾鐘都未做齊,我一開始好聲好氣問,你地一直話做緊,甚至最後話已經做好即刻上都用左十幾分鐘先從廚房摞上臺,你地自己ge問題,唔識檢討反省,一味將責任推落個客人到,有道理嗎?我唔係要求你地叫完十分鐘就到,但係你地一個鐘都黎得一樣野會唔會係你地有問題?本身唔想評論甘多,只係想正常吃餐飯,點知除左冇飯食外,仲要被服務員搞到一肚氣,真係去一次已經怕左。第一次點評餐廳,估唔到係因為太差
第一次點評餐廳,估唔到係因為太差