2019-08-22 2362 浏览
今日路经这间食店,见店一个都冇,于是入去食晏,等小朋友坐得舒服点,我们2人一入去问几位之后就指我去近厕所和厨房门口的二人枱,除了这张2人枱,没其他2人枱,于是我要求可否转坐近窗位置4人枱,我们坐埋一边,因当时一个人都冇。店员黑面即唔客气话得,但等阵有人要坐你要同人搭枱或比番枱我。我们叫了滑蛋猪扒饭,份量不多,要80蚊。套餐只包少少沙津和一碗面豉汤,味道普通,我当时不知道连茶都要自己攞杯和倒。所以茶都没有杯,直到尾至见人自己攞,至知,食到差唔多中途,可能1点,有些客入来。到我仔仔食到剩番3啖左右的饭,有4个客入内,但当时仲有一张大枱6人和4个bar枱位。店员就好大声咁喝我,喂你宜家就比番张枱我,你坐bar枱啦,完全没礼貌语气,但眼见其实有位。又完全没过来帮我转枱。要我自己拖住3岁几小朋友拎住袋来来回回两次取自己碗饭去坐bar 枱。我当时感到好无助。食餐饭食到好无奈,如果我一人, 我就无所谓,但有小朋友,佢应该要过来帮我拎饭餐转枱,所以我话这间店完全服务极差,我们食完比钱,店员继续黑面又没一句多谢或唔好意思。虽然我见佢整间店好似两个人,但连基本礼貌都没有,每个餐至少70几蚊以上,又唔系好平

食到差唔多中途,可能1点,有些客入来。

我们食完比钱,店员继续黑面又没一句多谢或唔好意思。虽然我见佢整间店好似两个人,但连基本礼貌都没有,每个餐至少70几蚊以上,又唔系好平,仲要我走时。张6人枱都系没有人坐。食到嬲。永不再来。

• 没有值得推介