嚟到歌赋街谂紧食周月好定胜香园好嘅时候,见到呢间新开嘅蕃茄达人,主要系沾面同蕃茄汤,一次过满足晒2个愿望😂。虽然觉得呢个组合有点怪,但店员已经系门口热情迎接,就一于试下佢❤️相比起附近餐厅,呢间地方阔落好多,唔洗同人逼住坐。 店员服务态度都好好,仲好贴心,见我著白色衫就俾左件即弃围裙我👍🏻汁煮叉烧番茄汁沾面 $118 沾面的汤底好浓郁,都好足料,入面有西兰花,秋葵,叉烧肉粒同番茄,酸酸辣辣好开胃(我叫左3level辣,如果唔食得辣的朋友就叫微辣,可食少少辣的话3 level已经够辣了)生姜烧猪肉定食 $108   (推荐)同沾面一样有个番茄浓汤,烧猪肉好入味,汤同猪肉送返都系一流,个人比较钟意呢个烧猪肉定食多过沾面。最后,再次赞下呢度的服务态度👍🏻
相比起附近餐厅,呢间地方阔落好多,唔洗同人逼住坐。
汁煮叉烧番茄汁沾面
汁煮叉烧番茄汁沾面 $118
生姜烧猪肉定食
生姜烧猪肉定食 $108   (推荐)

最后,再次赞下呢度的服务态度👍🏻
2019-11-23
汁煮叉烧番茄汁沾面