2025-07-06 0 浏览
尋晚去咗QUE食飯 嗌咗個二人套餐甜品有兩款餐嘅時候都講明係要綠茶雪糕,再加另一款Tiramisu 到最後食到一半嘅時候就嗌佢哋上甜品,然後等咗差唔多15分鐘就上咗一款綠茶雪糕 跟住食完嘅時候都未上另一款,Tiramisu然後就追佢差一款甜品味上咁佢哋睇完張單呢到最後等多15分鐘就上咗一款拿破崙嘅甜品 咁我哋同佢講我哋唔係要呢款我哋想退咗佢,然後嗰個侍應呢就直接話哦咁你唔要啊咁就走開咗 咁隔咗一陣就冇人理我哋,咁我哋再追問佢先 佢哋先搵咗個經理同我哋講咁我哋就從頭講過成件事俾佢聽咁最後佢決定退返$12嘅價錢俾我,因為我哋叫嗰款Tiramisu係要加$12嘅 咁但係我哋根本就唔係要呢款蛋糕我哋係想要我哋想食嘅蛋糕咁最後佢淨係退咗$12然後打包咗個拿破崙蛋糕俾我哋拎走 其實最開始係因為經過個餐廳門口,佢個甜品好吸引,所以先想入去食飯,然後最後係冇食到成件事真係好失望,估唔到咁大間公司都會有咁嘅錯漏 同埋一開始落單嘅時候都聽得好清楚個侍應有同我哋重複我哋落嘅係啱嘅 但之後佢哋對返張單嘅時候話我哋落嘅甜品並唔係Terris咁成件事就好奇怪又話退返$12然後我哋由頭到尾都冇睇過張單又話我哋落錯成

同埋一開始落單嘅時候都聽得好清楚個侍應有同我哋重複我哋落嘅係啱嘅 但之後佢哋對返張單嘅時候話我哋落嘅甜品並唔係Terris咁成件事就好奇怪又話退返$12然後我哋由頭到尾都冇睇過張單又話我哋落錯成件事嘅處理方法都好啱,唔係一間連鎖公司應該有嘅處理方式

張單係最後買單嘅時候先見到而咁樣嘅服務態度,我唔認為係值$600嘅一餐

我係唔會再理呢間餐廳食飯!!!!!!!!!!!!!!!!